You are currently viewing Zo bereid jij je goed voor op een date

Zo bereid jij je goed voor op een date

Een date hebben kan best spannend zijn. Vooral als het een tijdje geleden is dat je een date hebt gehad, kan het extra spannend zijn. Door je goed voor te bereiden op je date ben je een stuk minder nerveus. In dit artikel lees je hoe jij je goed voorbereid.

Kies een leuke en comfortabele outfit

Naast dat een outfit leuk moet zijn, moet jij je er ook comfortabel in voelen. Als jij je ongemakkelijk voelt in een outfit, zal je date niet goed gaan. Je bent hierdoor extra bewust van jezelf en je voelt je niet op gemak. Kies daarom een outfit die goed bij je past. Houd je niet van jurkjes? Dan kan je bijvoorbeeld kiezen voor een mooie jeans of nette broek met een leuk topje. Wil je wel een jurkje aan, maar ben je bang dat het jurkje omhoog kruipt? Schaf dan een speciaal broekje aan voor onder je jurkje. Zo hoef jij je nergens over zorgen te maken. Kies in het algemeen liever niet voor te korte jurkjes en te diep gesneden topjes.


Maak je outfit af met accessoires

Naast een leuke outfit moet je niet vergeten de juiste accessoires te kiezen. Juist de accessoires maken je outfit compleet. Heb je gekozen voor een drukke outfit met veel printjes of felle kleuren? Kies dan voor simpele accessoires. Als je hebt gekozen voor een basic outfit heb je keuze uit drukkere accessoires. Leuke accessoires vind je bij Leelavadee. Op hun website https://www.leelavadee.nl/ vind je diverse accessoires, zoals kettingen, ringen, teenringen, enkelbandjes en oorbellen. Geloof je in de kracht van edelstenen? Dan heb je geluk. Bij Leelavadee heb je keuze uit diverse edelstenen. Kies bijvoorbeeld voor de edelsteen Rozenkwarts. Met deze edelsteen trek je harmonieuze relaties aan. Het helpt je bij zelfacceptatie en -liefde. Een andere goede keuze is de edelsteen citrien. Dit is een verwarmende en zonnige steen. Deze edelsteen bevordert onder andere zelfvertrouwen en zelfrespect.

Kies een goede locatie

Ben je verantwoordelijk voor het kiezen van de locatie? Of willen jullie samen iets verzinnen? Dan is een sportief uitje een leuke optie. Kies bijvoorbeeld voor het doen van een escaperoom, een wandeling of varen. Dat is eens iets anders dan uiteten gaan. Als de date goed gaat kunnen jullie altijd nog samen iets gaan eten. Is de date een verrassing? Vraag dan na wat voor kleding je hiervoor moet aantrekken. Zorg er daarnaast altijd voor dat het duidelijk is waar en wanneer jullie afspreken.

Ga je op blinddate of ken je degene niet goed waar je mee op date gaat? Geef dan een vriend(in) voor de zekerheid de adresgegevens van de locatie waar je heen gaat. Ga ook altijd eerst naar een openbare plek, voordat je bij iemand thuis afspreekt. Zo weet je zeker dat je veilig bent.

Leave a Reply